Xandre Zandbergen

Досье Xandre Zandbergen
Адрес: Нидерланды, Haarlem
Происхождение: Haarlem, Bussum, Hilversum
Дата рождения:18 Июня 1977
Сайт: offline
Следить за пользователемXandre Zandbergen родился 18 Июня 1977 года. Он был рожден в городе Haarlem, Bussum, Hilversum. Также, мы выяснили, что сейчас он проживает в городе Haarlem, Нидерланды. Xandre не интересуется политикой. На вопрос о религии он указал: "Католическая".


Друзья пользователя:Скрытые друзья пользователя:


Скрытые друзья еще не проверялись.

Найти скрытых друзей


Вот, что рассказывает Xandre о себе:
Eigenlijk is dat hele Hyves best wel confronterend. Heb zo eens een avondje door de historie zitten zoeken. En dan ga je langs je basisschool, de middelbare school, je studententijd, en dan ineens, bij mij in ieder geval, een zwart gat. 6 jaar Expat. 

Ik staar naar foto's van baby's, mensen die getrouwd zijn, exen die nog steeds bij die ene gozer zijn die ze kregen nadat ik uit beeld was, recalcitrante types die nu brave huisvaders en moeders geworden zijn, enz. En weer, dat zwarte gat. 6 jaar Expat.

Ik staar naar foto's van exen, die niet goed genoeg waren. Waarom niet? Ik wist het zo goed, maar nu niet meer. Mijn God wat ben ik goed geweest, mijn hele leven lang. Mijn God, wat ben ik stom geweest, mijn hele leven lang. 

Het lijkt als de dag van gisteren dat ik uit Haarlem ben vertrokken. En toch, 2002, het is alweer 6 jaar geleden.

Wat doen mensen in 6 jaar tijd? Blijkbaar trouwen en kinderen krijgen. Uitzonderingen daargelaten. Ben ik zo'n uitzondering? Wat heb ik eigenlijk gedaan? Ik heb gewerkt, keihard. Ik heb in de (zand)bak gezeten (want dat is Saudi), 4 jaar lang. Veel geld verdiend, veel geld uitgegeven. Feest gevierd, geneukt, gehuild. Maar waar ben ik nu? Ik weet het niet. Wil uit dat leventje komen, maar het lukt maar niet. Kan ik nog terug? Waarheen? Heb ik eigenlijk spijt? Spijt waarom. Je kunt beter spijt hebben van de dingen die je gedaan hebt, dan spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt. Ik heb geleefd, en toch ook weer niet. Of heb ik juist veel meer geleefd dan ieder ander? Ik leefde 2,4 maanden per jaar. Maar een ander... leeft 24 vrije dagen per jaar? Maar heeft wel ieder weekend en avond thuis. Wat is thuis als je alleen bent? Dan kan het net zo goed die bunker in de zandbak zijn. Alleen daar ontmoet je weer niemand, behalve dan een verdwaalde kameel met geitewollen sokken. Is leven braaf 40 uur werken, om vervolgens de forensentrein naar huis te pakken, bij de AH langs te gaan om je stoommaaltijd te kopen, die je thuis in de magnetron schuift om hem vervolgens voor de buis naar binnen te werken?

Je wordt verliefd, en vertrekt weer. Je wordt niet verliefd, en blijft hangen. Tegenstrijdigheden. Doe het nooit goed, doe het te goed. Verdriet, mensen die achterblijven. Heb ik ze gebruikt? Voor mijn eigen gewin? Ze waren erbij, ze wisten ervan. Maar toch, het voelt nu niet meer goed. Niet voor mij. Jarenlang geleefd, van God los. Alles gedaan wat verboden was.

En nu, nu wil ik rust. Rust in mijn hoofd, rust aan mijn lichaam. Samen in bed liggen, stil. Geen sex, gewoon, stil. Dicht tegen elkaar aan. Luisteren, naar de gitaar en piano op de achtergrond, doezelend van de zachte rode wijn... Grijze haren.

Ik wil mensen ontmoeten, verliefd worden, rustig aan doen, van stapel lopen, verliefd zijn, trouwen, kinderen krijgen, hoho, niet te hard van stapel lopen...

Loop ik 10 jaar voor? Ik heb alles wat een 40 jarige moet hebben, de carrière, het huis, de audi, de tweede, derde, vierde auto en motor. Ben gewoon al begonnen met mijn midlife crisis. Ja, heb net de scheiding achter de rug, terwijl ik niet eens getrouwd was. Of, ben ik nog steeds maar 25, zoals toen ik weg ging uit Haarlem? Heb het uiterlijk nog, de gedachten nog, die jonge gozer. Maar verder? Wie ben ik? Waar ben ik? Waar ga ik heen? Loop ik 6 jaar achter? Ben ik te vroeg, ben ik te laat? 

Vraagt iedereen zich dit af? Anyway, dit ben ik nu, open, eerlijk, bloot. Anyway, ik kies voor het leven.